10 idei ușoare pentru a arde caloriile

0

Sportul este foarte bun pentru sănătate, dar uneori motivația lipsește cu desăvârșire. Liniștește-te. Poți arde calorii zilnic fără să faci prea multe lucruri sau eforturi în viața de zi cu zi. Un telefon și o ședință de shopping sunt uneori de ajuns… Să vedem care sunt activitățile care te fac să slăbești fără să îți dai seama.

Mergi pe jos zilnic. Merg pe jos sau cu mașina? Grea alegere! Chiar dacă este mult mai comod cu mașina, profită de timpul frumos ce își face apariția și umblă mai des pe jos. Ideal ar fi să mergi pe jos între o jumătate de oră și o oră pe zi. Rezultatul – scapi de calorii, între 150 și 300 kcal. În plus este și o modalitate excelentă de a scăpa și de stres.

Dezlănțuie-te pe ringul de dans. Cine ar fi crezut că ringul de dans poate fi aliatul tău ideal pentru a slăbi? Dansând între o oră și patru ore vei scăpa de calorii, între 150 și 600 de kcal! Cu condiția să limitezi bineînțeles, consumul de alcool.

Fă shopping. Fashionistele înrăite vor fi cele mai încântate, cu siguranță. Acestea îmbină utilul cu plăcutul fără să știe. O ședință de…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.