10 subiecte pe care le poți aborda la prima întâlnire

0

Foarte multe persoane care sunt pe punctul de a merge la prima întâlnire își pun întrebarea ce anume ar putea să discute cu persoana pe care urmează să o cunoască, asta deoarece nu își doresc să îi lase persoanei de lângă o impresie negativă și doresc să fie apreciați.

Oricât de multe curiozități ai avea la prima întâlnire, ai grijă ca întrebările să fie deschise și nu închise. Mai clar, ai grjă pe cât posibil să eviți întrebările care au ca singur răspuns „da” sau „nu”. De asemenea, este bine de știut că simțul umorului și uneori chiar și autoironia sunt, de cele mai multe ori, foarte bine primite.

Preferințele culinare – Întreabă-ți partenerul ce mâncăruri preferate are, dacă gătește, spune-i despre tine ce obișnuiești să gătești acasă și ce restaurante ai recomanda. Spune-i și ce nu îți place să mănănci. Întreabă dacă este alergic/ă la un aliment, însă vezi să nu pară totul ca un interogatoriu.

Călătorii și vacanțe – Întreab-o dacă îi place să călătorească, în ce locuri a fost până acum și ce a atras-o cel mai mult, dar și care sunt destinațiile pe care și-ar dori să le vadă.

Pasiuni și hobby-uri – Spune-i ce pasiuni ai și întreab-o și care sunt ale ei.

Animale de companie – Întreab-o dacă are vreun animal de companie iar dacă nu are, întreab-o dacă și-ar dori. Dacă tu ai unul, ai putea să îi povestești viața ta alături de animăluț.

Weekendul perfect…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.