3 uleiuri pentru un bronz de invidiat vara aceasta

0

Cu toate ne dorim să ne bucurăm de cel mai frumos bronz, arămiu și uniform și să ne mândrim cu o piele perfectă. Însă ce produse folosim pentru un bronz perfect? Specialiștii recomandă, pentru un bronz sănătos, uleiul de argan. cel de cocos sau cel de morcov.

Pentru început, trebuie să ne asigurăm că orice ulei am alege, este organic 100%, fără să conțină alte ingrediente. Aceste uleiuri au proprietăți uimitoare, mai ales dacă sunt realizate în urma presării la rece.

1. Uleiul de argan

Se mai numește de altfel și aurul din Maroc. Este un ulei ce previne foarte bine îmbătrânirea și uscarea pielii. De aceea, este ideal să îl aplici înainte de expunerea la soare. Îl vei folosi după duș, iar cum ai ajuns pe plajă, vei aplica și un strat de protecție solară. Această combinație îți va oferi cel mai frumos bronz.

2. Uleiul de morcov

Este nemaipomenit pentru îngrijirea epidermei, iar specialiștii sunt de părere că acest ulei nu ar trebui să lipsească din cremele de calitate. Sucul de morcov este indicat pentru mășile faciale dar poate fi și un autobronzant natural. Sunt foarte multe creme pentru protecție solară care au în compoziție și morcov, deoarece protejează pielea de razele solare și stimulează producția de melanină. Uleiul organic de morcov aplicat înainte de expunerea la soare este perfect pentru un bronz natural și sănătos. Pielea se va păstra hidratată și sclipitoare. În plus, nu vei mai avea probleme cu petele maronii care apar adesea după expunerea la soare.

3. Uleiul de cocos

Acest ulei este un foarte bun hidratant. Dacă alegi să îl folosești atât la plajă cât și după ce te speli în mare, vei fi cu adevărat uimită de frumusețea pielii tale. Cosmeticienii susțin că putem chiar să înlocuim crema de protecție solară cu acest ulei bio. Este de asemenea potrivit și după o zi de plajă, deoarece calmează cu bine pielea înroșită.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.