4 Motive pentru care partenerul tău nu mai este atras de tine

0

Vine la tine și îți spune dintr-o dată că relația voastră a luat sfârșit și nu îți poți explica de ce? Ei bine, află că orice femeie trebuie știe că în general, bărbații nu prea se plâng de comportamentul femeilor, de aspectele care li se par neplăcute sau de faptul că partenerele lor nu mai trezesc în ei același interes ca înainte.

Uite 4 tipuri de comportament al femeilor, care displac bărbaților, cu toate că nu o spun, conform relatii.net:

1. Neglijența de zi cu zi

Orice bărbat vede dacă acasă iubita lui se îmbracă fără gust, uitând de reala ei frumusețe. Un halat uzat sau tricouri bărbătești, părul nespălat și legat într-un coc dar și petele de mâncare rămase pe haine, cu siguranță nu-i vor fi pe plac persoanei dragi. O asemenea apariție poate îndepărta bărbatul, indiferent de cât de apropiată ar fi relația acestuia cu femeia.

2. Vocabularul vulgar

Niciunui bărbat nu-i face plăcere să audă cuvinte obscene rostite din gura iubitei sale. Dacă va auzi asemenea cuvinte la adresa lui, el îi va răspunde exact la fel. Cu toate că bărbații pot recurge la astfel de cuvinte severe, ei nu vor să le audă din gura persoanei iubite.

Pentru majoritatea bărbaților femeia este o ființă suavă, elegantă și minunată, care poate oferi dragoste și afecțiune, și nu prietenul cu care s-a întâlnit la o bere, într-o zi de sâmbătă, într-un bar.

3. Vicii dăunătoare

Fumatul și consumul de alcool sunt cele…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.