4 tipuri de bluze damă pe care să le porți la birou toamna aceasta

0

Sezonul rece aduce o schimbare dramatică în toate garderobele. Pantalonii scurți și topurile decupate trebuie eliminate, pentru a face loc bluzelor cu mânecă lungă, pantalonilor mai groși și gecilor sau paltoanelor. O întrebare care cel mai probabil se află pe buzele multor femei este: Cu ce să mă îmbrac la birou toamna aceasta?

Dacă și tu ești în pană de idei, trebuie să știi că poți face o mulțime de combinații cu următoarele articole vestimentare: cămăși, bluze dama cu mânecă lungă, pantaloni cu croi drept, pantaloni din stofă strâmți pe picior, pantaloni din piele, fuste tip creion, sacouri și paltoane. Dacă sunt combinate armonios atât ca și stil, cât și ca și cromatică, acestea pot transforma orice ținută banală în una elegantă și cu bun gust.

Hai să ne oprim puțin atenția la bluzele de damă, care sunt foarte versatile și sunt destul de comode. Pe piață există o gamă variată de modele, cu culori, texturi și croieli diferite, fiecare dintre acestea având propriul farmec. Este important ca atunci când ești pe punctul de a face o achiziție în acest sens, să optezi pentru varianta care ți se potrivește cel mai bine, pentru a o putea purta cu plăcere. Iată care sunt cele mai apreciate bluze de damă în toamna aceasta:

Bluzele cu imprimeuri

Bluzele cu diferite imprimeuri câștigă din ce în ce mai multe aprecieri. Fie că vorbim de clasicele buline sau linii, fie că este vorba de imprimeuri de…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.