5 Beneficii ale consumului de migdale

0

Chiar dacă conțin multe calorii, migdalele îți oferă multă energie și asigură elemente nutritive valoroase pentru menținerea sănătății și a siluetei tale. Află acum care sunt beneficiile consumului de migdale:

1. Migdalele sunt un bun digestiv

Probioticele pe care acestea le conțin fac din migdale alimentele potrivite pentru o dietă sănătoasă, în special după o perioadă în care ai făcut excese alimentare. Sunt o opțiune benefică pentru detoxifierea organismului și pentru menținerea echilibrului florei bacteriene de la nivelul stomacului dar și a intestinelor. Un studiu efectuat de Institutul de știință și ingineria alimentației din China a concluzionat faptul că persoanele care consumă circa o cană de migdale pe zi, timp de două luni, ajută la dezvoltarea bacteriilor beneficile din intestine, bacterii precum Bifidobacterii și Lactobacili.

2. Sunt un bun prieten al pielii

Migdalele reprezintă o sursă nemaipomenită de vitamina E și antioxidanți ce hrănesc pielea și previn îmbătrânirea acesteia. Sănătatea pielii poate fi afectată din cauza poluării, a razelor solare și a stresului oxidativ cauzat de o dietă lipsită de antioxidanți. Migdalele vin în ajutor în această direcție, îmbunătățind circulația sanguină și hidratând pielea.

3. Ajută la scăderea în greutate

Cu toate că sunt bogate în grăsimi bune și calorii, migdalele îți vor conferi senzația de sațietate pentru o perioadă mai…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.