5 cosmetice care nu trebuie să-ți lipsească în această vară

0

Tu ești gata pentru vara aceasta? Pe lângă garderoba cea nouă și corpul bine definit, trebuie să te ocupi acum și de cosmeticele tale. Află acum care sunt produsele care nu trebuie să-ți lipsească nici o clipă din trusa ta de machiaj în sezonul estival.

1. Fondul de ten sau BB cream

Acestea reprezintă cele mai importante cosmetice. Sunt de nelipsit dacă vrei ca fața ta să radieze și să fie uniformizată. Înafară de faptul că cele două îți acoperă cicatricele, acneea sau alte imperfecțiuni ale tenului tău, trebuie să ții minte că o barieră împotriva razelor solare, a vântului și aerului condiționat o reprezintă doar un fond de ten sau bb cream de calitate superioară.

2. Fardul de pleoape

Pentru sezonul acesta, ai nevoie de nuanțe sidefate și îndrăznețe. Alege-ți o paletă de farduri care să conțină și astfel de farduri, indiferent de ce culori alegi. Apropo de culoare, nu uita că trebuie să ți se potrivească, să aibă un pigment puternic și să reziste foarte bine pe pleoapă.

3. Rimelul

Chit că este vară sau iarnă, mascara nu trebuie să îți lipsească din geantă. Dacă vrei ca în această vară să ieși în evidență cu gene lungi și pline de volum, alege un produs special, de calitate, care să reziste la apă și care să îți confere o privire pătrunzătoare.

4. Fardul de obraz, în nuanțe naturale

Fardul de obraz se regăsește într-o mulțime de forme iluminatoare și conferă tenului un aspect catifelat și o strălucire specială. Încearcă să optezi pentru nuanțe de piersică sau zmeură și nu uita să îl folosești oricând vrei să ieși în oraș.

5. Lip gloss sau ruj colorat

Dacă buzele nu sunt puse la punct, machiajul parcă nu are farmec. De aceea vara aceasta trebuie să atragi cel mai mult atenția asupra buzelor tale. Pentru asta, trebuie să-ți reînoiești colecția ta de rujuri și glossuri, cu unele hidratante și în nuanțe îndrăznețe. Ai mai mult curaj să ieși în evidență, iar zâmbetul și noul tău machiaj va întoarce cu siguranță privirile tuturor.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.