5 Exfoliante naturale pe care le poți folosi pe întreg corpul

0

Zahăr, mălai, sare, cafea. Nu, nu vorbim despre o nouă rețetă și nici nu vom pregăti cafeaua de dimineață. Sunt doar câteva idei pentru a-ți exfolia foarte bine pielea fără costuri prea mari.

Pielea feței și a corpului necesită, cel puțin o dată pe săptămână, o exfoliere delicată, pentru a îndepărta celulele moarte și pentru a stimula procesul de regenerare a pielii. Scruburile se aplică cu mișcări blânde și circulare, pentru a nu provoca iritații. Acestea înlătură celulele moarte, curăță porii și îmbuntățesc aspectul pielii, păstrând-o sănătoasă, catifelată și luminoasă.

1. Scrub cu miere, pentru buze

Pentru a-ți păstra buzele catifelate și sănătoase, exfoliază-te cu miere. Pune într-un vas o lingură de miere, o lingură de zahăr brun și o linguriță de ulei de cocos sau de măsline. Amestecă foarte bine ingredientele și aplică compoziția pe buzele uscate. Masează ușor, timp de două-trei minute, apoi clătește cu apă caldă.

2. Scrub cu cafea, împotriva celulitei

Dacă din nefericire te lupți cu celulita, scrubul cu cafea este perfect pentru a scăpa de această problemă. Acesta conține cofeină, substanță ce dilatează vasele de sânge, facilitează circulația și reduce retenția de apă. În plus, poți adăuga și vitamina E, ce are proprietăți antioxidante. Amestecă patru linguri de zahăr, patru linguri de cafea măcinată și două linguri de ulei de cocos sau ulei de măsline. La…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.