5 Idei de asortare a botinelor

0

Botinele pot fi cu adevărat purtate de oricine, ceea ce explică de ce sunt atât de populare. Când va veni momentul să faci tranziția de la garderoba lunilor de vară la cea de toamnă, una dintre piesele must-have pe care trebuie să le incluzi sunt universalele botine. Fie că au vârful ascuțit sau rotund, toc bloc sau toc stiletto, ax înalt sau ax scurt, fie că sunt din piele naturală sau piele întoarsă, în acest articol ne vom concentra pe modul de purtare – astfel încât să creezi ținute pline de stil.

Cu jeanși

Deoarece toată lumea are cel puțin o pereche de jeanși în dulap, asocierea lor cu botine este cea mai ușoară ținută pentru îmbrăcămintea de zi cu zi.

Jeanșii sunt probabil cel mai popular articol din garderobă pentru femeile de orice vârstă. În afară de faptul că sunt cele mai ușoare piese de îmbrăcăminte de purtat, sunt și versatili, fiindcă îi poți purta cu o mulțime de piese pe care le deții deja. Botinele și jeanșii pot adaugă un plus de stil aspectului relaxat al denimului. Pentru această combinație, ai putea alege o pereche de jeanși negri cu botine negre – o combinație clasică, de bază.

Dacă ești minionă, combinația antementionata poate crea iluzia picioarelor mai lungi și te pot face să arăți mult mai înaltă. În funcție de ocazia pentru care te îmbraci, poți alege gradul de decolorare al jeanșilor și te poți juca cu diferite culori și varietăți de botine pentru a crea o ținută…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.