5 Idei de ținute la modă pentru Paște

0

Pe lângă sărbătoarea religioasă, Paștele reprezintă momentul în care îți iei rămas bun de la hainele groase în culori fade și neutre și te îndrepți către cele subțiri, în cele mai vii culori. Dacă încă nu ți-ai ales o ținută anume pentru Paște, privește următoarele trenduri din această primăvară și te poți inspira cu ușurință pentru a-ți creea look-ul ideal cu care vei da gata pe toată lumea. În plus, tradiția spune că de Paște trebuie să porți haine noi, un obicei ce îți aduce sănătate și noroc. Cu toate că nu este decât o superstiție, de ce să nu ții cont de ea?

1. Rochiile de dimensiuni mari

În ziua în care te vei reuni cu toții prietenii și cu întreaga familie, alege să porți haine cât mai lejere sau confortabile, în special dacă vei petrece mult timp alături de ei. Iar dacă ești fană a rochiilor, poți alege o rochie supradimensionată, în culori vii, pe care o poți asorta cu balerini și câteva accesorii.

2. Imprimeuri cu flori

Este de la sine înțeles că Paștele reprezintă începutul primăverii cu adevărat, așa că în această primăvară imprimeurile florale rămân în top. Sunt perfecte pentru masa de Paște. Poți să alegi rochii, bluze, tricouri sau fuste. Nu uita că un imprimeu floral se alege în funcție de siluetă și culoarea tenului tău.

3. Imprimeuri combinate

Probabil că până acum te-ai obișnuit să combini o piesă cu un imprimeu cu o altă piesă basic, precum pantaloni simpli, un tricou alb sau negru. Ei bine de acum îți poți pune creativitatea la bătaie. Pentru a obține un look uimitor, ieși din zona ta confortabilă și combină printurile între ele. Nu vei regreta!

4. Trenciul

Este o piesă care nu se demodează. Trenciul nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, având în vedere cât este de ușor de purtat. Poți să alegi un trenci din mătase, bumbac sau chiar vinil. Este o piesă elegantă în ținuta ta, așa că îl poți purta și în seara de Înviere.

5. Tricouri sau bluza cu mesaje

Dacă alegi să petreci sărbătoarea Paștelui acasă sau poate la un simplu grătar, întotdeauna alege să porți o ținută cât mai confortabilă, pe care să uiți că o porți. Tricourile cu mesaje au devenit foarte populare. Poți alege un mesaj amuzant, motivant sau inspirațional. Combină-l cu o pereche de jeans sau pantaloni și vei impresiona cu siguranță.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.