5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pe timpul verii

0

Fashionistele știu că piesele din garderoba lor trebuie schimbate în funcție de fiecare anotimp, de tendințele lansate de casele de modă, dar și de influencerii de pe Instangram sau Tik Tok. Cu toate acestea, anumite piese vestimentare se pot regăsi oricând în garderoba oricui, pentru că sunt practice, versatile, iar din acest motiv se pot folosi cu ușurință indiferent de schimbările modei.

Iată ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderoba ta de pe timpul verii.

     1. O cămașă albă

Cămașa albă a devenit o piesă de rezistență, ce face parte cu succes din garderoba oricui. Datorită adaptabilității sale, este considerată o piesă indispensabilă în vestimentație, fie că vorbim despre femei sau despre bărbați. Simbol al unui stil minimalist, simplu sau casual chic, ea poate fi purtată în diverse moduri. Indiferent de modul în care o combini, o cămașă albă va conferi ținutei tale un aer elegant, relaxat și versatil în același timp.

Poartă în zilele călduroase o cămașă albă din bumbac subțire, in sau alte materiale naturale, pentru a compune un outfit plin de eleganță și rafinament. Alegerea este potrivită pentru o ținută de vacanță, dar și pentru orice zi, de vară. Îți va oferi confortul de care ai nevoie pentru mișcare, dovedindu-se în același timp extrem de adaptabilă. Asortează unei fuste lungi, unui sarafan, unei ținute de călătorie sau unor jeanși scurți sau lungi. Mai ai…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.