6 Motive pentru care este bine să consumăm preparate picante

0

Preparatele picante sau iuți și foarte aromate din bucătăria indiană sau asiatică sunt foarte bune, în special pentru persoanele care adoră mâncarea picantă. Consumate cu o oarecare măsură, acestea nu îți vor aduce decât beneficii asupra organsimului. Uite care sunt cele mai importante.

1. Picanteriile ajută circulația

Un beneficiu care se simte imediat după ce savurezi o astfel de masă picantă este legat de circulația periferică, în special dacă ai în majoritatea timpului mâinile și picioarele reci. Vei vedea că, în cel mult o oră, picioarele încep să se încălzească, obrajii se înroșesc, iar cirulația sângelui este stimulată, ceea ce este un lucru benefic și pentru inimă.

2. Mesele moderat picante păstrează inima sănătoasă

Uleiurile volatile și acizii iuți din ardei și din piper luptă cu inflamațiile din corp și din sânge, ajută circulația sanguină prin artere, ajută la o oxigenare mai eficientă a inimii și o păstrează sănătoasă. Nenumărate studii au arătat că substanțele benefice din ardeii iuți ajută la prevenirea formării de cheaguri de sânge, care ar putea să provoace un atac…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.