A agonizat șase ani de zile datorită implanturilor mamare: „Nu-mi mai puteam folosi partea stângă”

0

Nat Alexander, o tânără de numai 26 de ani, a trăit aproximativ 6 ani coșmarul vieții ei, în urma unei schimbări care trebuia să îi facă viața mult mai frumoasă. Aceasta se simțea în permanență mahmură, cu toate că medicii nu i-au găsit ceva în neregulă cu sănătatea. Ei bine, de fapt, ceea ce o făcea pe Nat să nu se mai simtă în stare de nimic erau chiar implanturile mamare.

Tânăra din Brisbane, Australia a dorit operația de mărire a sânilor pentru a fi mult mai încrezătoare în forțele proprii, doar că, schimbarea aceasta nu i-a adus nici un beneficiu. Fata a menționat că implanturile îi cauzau niște dureri de-a dreptul insuportabile.

„Am ajuns la spital atunci când nu-mi mai putea folosi partea stângă. Am văzut mulţi doctorii, am făcut nenumărate teste şi am cheltuit sume mari de bani. Toţi îmi spuneau un singur lucru: că sunt sănătoasă. Eu ştiam că ceva nu e ok”, a explicat Nan.

„În fiecare dimineaţă ma trezeam cu mintea înceţoşată, eram extrem de obosită şi nu mă puteam concentra la nimic din jurul meu. Parcă eram constant mahmură”, a mărturisit ea.

Și-a dat seama că ceva nu este ok și că ceva se întâmplă cu ea. A luat atitudine și a căutat tot felul de persoane ce se aflau în aceeași situație ca ea, persoane ce manifestau aceleași simptome neplăcute. Acela a fost momentul în care a realizat că de vină erau chiar implanturile.  Mai bine de 70.000 de oameni își povesteau experiențele neplăcute pe un grup de Facebook.

După ce a făcut mai multe vizite la medicul chirurg, a aflat că suferă de Limfomul non-Hodgki, adică o formă de cancer a sistemului limfatic. Acesta era răspunzător pentru majoritatea reacțiilor imunitare din organism.

„Nu cred că este ceva rar, este doar ceva greu de depistat” a mai spus tânăra.

După puțin timp de la operația de înlăturare a implanturilor mamare, viața ei a revenit pe făgașul normal.

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.