Acestea sunt tehnicile de masaj facial pe care le iubește Meghan Markle

0

Frumusețea merge mult mai departe decât o piele netedă. Și această mișcare practică în îngrijirea pielii dovedește exact acest lucru – în timp ce profesioniștii în domeniul frumuseții salută masajul facial care stimulează mușchii ca secret al pielii pline și strălucitoare.

De fapt, ducesa de Sussex este un susținător al yoga pentru față (și yoga corporală, de altfel!). Regalitatea a fost citată odată spunând: „Fac exerciții faciale pe care le-am învățat de unul dintre esteticienii mei preferați, Nichola Joss, care practic te pune să-ți sculptezi fața din interior spre exterior.

„Jur că funcționează, oricât de prost te-ai putea simți. În zilele în care o fac, pomeții și linia maxilarului sunt mult mai sculptate.”

Ce este yoga facială?

Yoga de față, sau masajul facial, este o serie de exerciții care fac pe tenul tău ceea ce antrenamentul face corpului tău – netezirea, tonifierea și creșterea elasticității pielii.

Mișcările pot fi efectuate de un facialist sau de un expert sau le puteți face singure acasă – există acum o serie de instrumente pe care le puteți cumpăra, inclusiv role și dispozitive de tonifiere. Practica regulată de douăzeci de minute pe zi poate duce la o diferență vizibilă la nivelul feței și gâtului în doar două săptămâni.

Facialistul celebrității Nichola Joss – care a pregătit-o pe Meghan pentru ziua nunții ei regale – este un mare fan al tehnicii, chiar masându-și gura…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.