Adevărul despre extensile de gene

0

Extensile de gene nu mai sunt de mult o noutate. Astăzi aproape orice salon care se respectă oferă asemenea servicii, prețurile sunt relativ accesibile iar clientele pot alege în funcție de preferințe între mai multe tipuri de extensii de gene.

De ce să purtăm extensii de gene?

Cu toate ne dorim să fim frumoase și să ne facă plăcere să ne vedem în oglindă, însă nu întodeauna ne permite și timpul acest lucru iar extensiile de gene sunt unul dintre lucrurile care ne scutesc de timpul îndelungat petrecut în fața oglinzii. Acestea ne dau o imagine feminină și seducătoare oricand și oriunde. Trezită în miez de noapte, dimineața înainte de serviciu sau la un eveniment special, fie că porți extensii de gene fir cu fir sau mănunchi, acestea te scutesc de timp și iți accentueaza trăsăturile cu sau fără machiaj iar pentru femeile care nu le pot suporta există și extensii de gene de tip bandă.

Cum ingrijim extensiile de gene?

Pentru a ne putea bucura de niște extensii de gene reușite penru cat mai mult timp este indicat să le acordăm puțină atenție în special în primele două zile după aplicare. Nu este recomandat să dormim cu fața spre pernă și trebuie evitate produsele uleioase, solarul, pișcina și tratamentele pe bază de aburi. Neîngrijite extensiile de gene pot provoca infecții, de astefel este bine să le schimbăm odata la cateva săptămani.

Ne putem bucura de plăcerea de a purta extensii de gene și de a ne păstra o imagine feminină plină de senzualitate dar și naturalețe alegand tipul și dimensiunea potrivite pentru trăsăturile noastre iar procedura trebuie realizată de către o persoană specializată.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.