Albert Norel, romanul care si-a vazut visul cu ochii in Olanda, model pentru o zi!

0

V-am mai povestit despre Albert Norel, romanul plecat in Olanda unde si-a vazut visul cu ochii si anume si-a creeta propriul ceas, o adevarata bijuterie. In urma cu cateva zile barbatul a intrat pentru cateva ore in pielea unui actor profesionist si a realizat o sedinta foto speciala si un filmulet in care are rolul principal. Am stat de vorba cu barbatul si iata ce ne-a povestit despre aceasta experienta inedita din viata lui, caci nu este obsnuit cu camerle.

Glow.ro: Ai facut inca un pas in cariera ta, ai devenit model si actor in cateva filmulete in care iti promovezi cesul. Cui i-a venit idee?

Albert Norel: Asa este, am intrat in pielea unui actor si model pentru o zi si a fost ceva deosebit pentru mine! M am simitit nemaipomenit cu toate ca sunt la inceput. Idea a fost intrutotul a mea, evident m am documentat inainte sa aleg tematica videoclipului.

Cine a avut ideea scenariului povestii?

Am colaborat cu un fotograf profesionist si impreuna am construit povestea.

albert norel

Cate ajutoare ai avut?

Nu am avut ajutoare, numai prezenta prietenului meu bun care a insemnat mult pentru mine.

Cat timp au durat filmarile? Te-ai obisnuit cu camerele de luat vederi?

Filmarile au durat aproximativ doua zile pana am ajuns la rezultatul dorit. Este un inceput pentru mine si pot spune ca este si foarte frumos. Nu pot spune in totalitate ca m am obisnuit dar sunt mandru ca a iesit cum mi am dorit!

N-ai avut emotii?

Cu siguranta am avut emotii fiind o premiera pentru mine si mai…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.