Aloe vera comestibilă vs. necomestibilă. Cum îți dai seama care este cea de care ai nevoie

0

Aloe înseamnă o familie de plante suculente cu circa 500 de specii sau varietăți, însă doar câteva dintre acestea sunt într-adevărat indicate pentru consum și preparatele cu proprietăți medicinale. Află cum să deosebești aloe vera comestibilă și medicinală de restul speciilor.

Aloe este o plantă suculentă ce adoră soarele și pământul arid, ce crește în sălbăticie în Peninsula Arabică, dar și în nordul Americii. Chiar și așa, aloe a fost rapid cultivată la ghiveci, iar în zilele de azi, orice persoană poate avea câteva plante de aloe vera în casă, fără să acorde o atenție prea mare îngrijirii acestora.

Ideea este că doar o singură specie de aloe vera comestibilă se poate cultiva ușor la ghiveci, iar aceasta este destul de des confundată cu surorile ei, care nu sunt deloc indicate spre a fi consumate sau utilizate.

Aloe vera are proprietăți medicinale unice

Aloe vera se numără printre cele mai vechi plante medicinale pe care globul pământesc le-a cunoscut. Gelul incolor din interiorul frunzelor este utilizat pentru: iritații, tăieturi, arsuri și răni mici ale pielii. Fierturile și sucul de aloe…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.