Am aflat în sfârșit! Câți bani face Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram

0

În prezent, Kim Kardashian este implicată într-un proces cu compania Missguided, despre care vedeta spune că i-ar fi folosit numele și imaginea pentru a-și promova hainele.
În mijlocul acestui scandal, Kim Kardashian a dezvăluit și câteva detalii referitoare la cât câștigă pentru o postare pe Instagram și, fiți atenți, este enorm!
Potrivit publicației TMZ, Missguided nu a răspuns afirmațiilor lui Kim, așa că suma pe care aceasta a cerut-o ar fi de 5 milioane de dolari.
Justificarea lui Kim Kardashian pentru această sumă colosală este că ea face…(sunteți pregătiți??)… între 300.000 de dolari și 500.000 de dolari pentru o singură postare!
Am aflat în sfârșit! Câți bani face Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram
Dacă până acum erau doar speculații referitoare la câți bani face Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram, ei bine, datorită procesului pe care îl are cu retailerul Missguided, s-a aflat suma reală.
În documentele pe care le-a depus, Kim a spus că deseori renunță la posturi sponsorizate pentru brandurile de îmbrăcăminte, deoarece nu dorește să fie asociată cu acestea.
Kim Kardashian are o valoare netă de 175 de milioane de dolari, așa că nu are nevoie așa de mare de toate aceste sponsorizări.
Cel mai deranjată este că a fost asociată cu un brand căruia nici măcar nu i-a dat permisiunea să facă publicitate pe seama ei. Ea a adăugat și faptul că Missguided a etichetat-o în fotografii…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.