Anastasia Soare, una dintre cele mai bogate femei din America. Cum a devenit românca „Regina Sprâncenelor”

0

O româncă a depășit celebrități precum Rihanna, Madonna, Beyonce şi Celine Dion, în topul Forbes al celor mai bogate femei care au înregistrat averi doar din munca lor proprie. Vorbim astfel despre Anastasia Soare, denumită de altfel și Regina Sprâncenelor. Românca are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari în acest moment.

La momentul revoluției, Anastasia Soare a plecat din România care se afla sub conducerea lui Nicolae Ceaușescu. Aceasca a ajuns în Statele Unite cu toate că nu cunoștea limba engleză. Soțul acesteia a ajutat-o să ajungă la o școală de cosmetică, iar doi ani mai târziu, vedeta și-a deschis primul ei salon de frumusețe, într-un spațiu închirat din Los Angeles. Aceea a fost hotărârea care i-a schimbat complet viața.

Românca s-a născut în Constanța și a realizat o întreagă avere datorită industriei cosmetice. Are un lanț extins de saloane de înfrumusețare, iar articolele sale se vând în mai bine de 3.000 de magazine în întreaga lume. De fapt, printre clienții ei preferați se numără și Oprah Winfrey, Victoria Beckham, Naomi Campbell şi Jennifer Lopez. Jennifer L. este clientă fidelă de mai bine de 26 de ani. Anastasia mai este renumită și ca Regina Sprâncenelor în lumea întreagă, însă în spatele acestui imperiu se află o muncă de zeci de ani.

„Timp de patru ani, am lucrat într-o încăpere mică, pe care am închiriat-o. Lucram şapte zile pe săptămână, nonstop. Nonstop! Eram în acel salon, în acea cameră, chiar şi la ora 22.00”, a declarat Anastasia Soare

Vedeta are o avere de peste 1,2 miliarde de dolari, iar publicația financiară Forbes a trimis-o pe locul 21 al celor mai bogate femei din lume a căror avere și-au dobândit-o de unele singure. A trecut cu ușurință peste Rihanna-cea mai bogată cântăreață, Kylie Jenner- cea mai tânără milionară și Madonna, regina muzicii pop.

Sursa: observator.tv

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.