Andreea Berecleanu nu cumpără ce e la modă! Care este motivul

0Andreea Berecleanu este admirată pentru stilul său, dar și pentru caracterul frumos. Deși poate fi catalogată drept un etalon de eleganță, Andreea Berecleanu recunoaște că nu urmează trendul.
Andreea Berecleanu nu cumpără ce e la modă! Care este motivul
Indiferent că e vorba de haine, parfumuri, cărți sau destinații de vacanță, prezentatoarea Observatorului nu este genul de femeie care face investiții în piese doar pentru că sunt la modă.
Andreea s-a obișnuit să-și tempereze impulsurile de moment la capitolul shopping și de a filtra totul. Pe baza acestui principiu, ea nu riscă să se intersecteze la vreun eveniment cu o „copie” de-a ei.
Regula a extins-o și în ceea ce privește parfumurile. „În momentul în care se poartă un parfum, nu o să-l cumpăr niciodată, oricât de mult mi-ar plăcea. Eu sunt un pic anapoda. Este o destinație turistică sau o carte la modă? De exemplu, «Codul lui Da Vinci». M-am abținut, am tras un pic de mine, cred că l-am citit după 5 ani de la apariție.
După ce se epuizase definitiv subiectul și la rece, așa, l-am înțeles fără influența celor din jur, înnebuniți după carte. Pot să îți dau multe exemple despre cărți la modă, parfumuri la modă, haine la modă. Există elemente vestimentare pe care le iei, de exemplu, un sezon, dar le combini în stilul personal”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Berecleanu.

The post Andreea Berecleanu nu cumpără ce e la modă! Care este motivul appeared first on Verdict.ro.

Continuarea AiciSursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.