Andreea Berecleanu, sfaturi pentru un aspect impecabil la orice vârstă

0

La frumoasa vârstă de 44 de ani, Andreea Berecleanu parcă strălucește. Aceasta spune că nu s-a gândit să apeleze la operațiile estetice, chiar dacă soțul acesteia lucrează în domeniu. Oricum, Andreea este una dintre vedetele care se poate mândri cu un aspect uimitor chiar și fără pic de make-up.

Andreea Berecleanu arată superb la 44 de ani, chiar și nemachiată

Îndrăgita prezentatoare de știri de la Antena 1 este foarte frumoasă. Aceasta a postat o poză cu tenul ei fără pic de machiaj iar reacțiile internauților nu au ezitat să apară.

Prezentatoarea de știri are grijă să ofere cea mai mare atenție tenului ei. Nu există zi în care să nu se demachieze și folosește de asemenea și o mulțime de produse profesionale precum măști și creme.

„Când avem puţîn timp să respirăm, să ne tragem sufletul, să ne gândim câteva clipe la noi înşine, să o facem! Indiferent în ce loc sau în ce moment al zilei. Această fotografie este făcută de o colegă de la machiaj vineri. A fost o zi alergată, agitată şi când am ajuns la Antena 1, în cabina de machiaj, mi-am tras sufletul. Pentru câteva clipe.

Colega mea a simţit că aveam nevoie de un pic de relaxare şi mi-a masat un pic ceafă şi umerii. Ce dar nepreţuit, ce gest! Mi-a prins părul într-un coc răvăşit şi m-a alintat aşa cum doar mama sau Eva, fiica mea, o fac. Apoi, când eu eram pe gânduri in oglindă din faţă mea, odihnindu-mi privirea, mi-a făcut această poză. O împărtăşesc cu voi cu drag. Fără machiaj, fără coafură, eu 100% şi imaginea fetei din oglindă”, au fost cuvintele Andreei alături de poza publicată.

Cum reușește Andreea Berecleanu să își mențină silueta

”Între timp, am mai câştigat vreo patru kilograme, ceea ce mi-a prins bine la faţă. Şi acum lucrez mult pe musculatura spatelui şi a picioarelor. Îmi doresc mult să ajung din nou pe pârtie. Mi-e dor de schi şi copiilor le este dor să schiem împreună. Îmi spun că nimeni nu mă poate înlocui ca partener pe pârtiile lungi. I-am învăţat să fie rezistenţi, în general, nu doar pe pârtie, dar şi în viaţă. Şi acum găsesc greu coechipieri. (zâmbeşte) Ca să revin la întrebarea ta, legată de menţinerea unei greutăţi rezonabile şi constante în timp, organismul meu reacţionează foarte bine la o dietă echilibrată. E adevărat, mă abţin cât pot de la dulciuri, carbohidraţi, ronţăieli între mese”,a mai adăugat aceasta.

Ce mască folosește Andreea Berecleanu împotriva petelor pigmentare

Vedeta noastră afirmă faptul că, vara, tenul acesteia începe să mai capete pete. Pentru asta, prezentatoarea alege să folosească o mască foarte eficientă, ieftină și naturală.

„Ieftină ar putea fi o mască de depigmentare pe care o fac din zeamă de lămâie, acasă. Cred că acesta este cel mai ieftin produs. Practic, tai două lămâi şi mi le aplic pe faţă. Îmi aplic zeama pe faţă pentru că se întâmplă ca vara tenul să se păteze. Acesta este cel mai ieftin produs”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.