Andreea Raicu, despre cea mai specială rochie creată de Răzvan Ciobanu

0

Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul în a doua zi de Paște. Celebrul designer a murit în urma unui accident de maşină, la intrarea în comuna Săcele, judeţul Constanţa.
Toţi cei care l-au cunoscut pe stilist sunt în stare de şoc şi nu acceptă faptul că acesta nu mai este. Răzvan Ciobanu era unul dintre cei mai apreciaţi designeri din România, iar colecţiile lansate de el au fost întotdeauna admirate.
Andreea Raicu, despre cea mai specială rochie creată de Răzvan Ciobanu
Printre cele care aveau o relaţie apropiată cu Răzvan Ciobanu se numără şi Andreea Raicu. Vedeta a scris un mesaj emoţionant pentru bunul ei prieten, pe blogul personal. Aceasta a rememorat toate momentele speciale petrecute alături de regretatul designer.
De asemenea, Andreea Raicu şi-a adus aminte că Răzvan Ciobanu i-a creat cea mai frumoasă rochie pentru festivalul de film de la Cannes, în urmă cu 10 ani. La vremea respectivă, vedeta a strălucit într-o superbă creaţie marca Răzvan Ciobanu.
”Pe Răzvan l-am cunoscut în urmă cu peste 10 ani și viața ne-a apropiat. Eram absolut îndrăgostită de creațiile lui. De fapt, cine nu era? Crea cele mai sexy haine pe care puteai să ți le dorești. La cele mai multe evenimente importante mergeam să îmi deseneze câte o rochie care mă făcea să mă simt incredibil de sexy și feminină.
Mi-aduc aminte că fusesem invitată prima oară la festivalul de film de la Cannes la o premieră și urma să merg pe…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.