Aspecte ce le intelegem gresit cu privire la alimentatie

0

Cum cu totii stim ca hrana exista pentru a ne permite supravietuirea, iar daca aruncam o privire spre trecut, oamenii vanau pentru a-si procura hrana si pe urma o gateau prin intermediul focului. Sau isi cresteau singuri anumite fructe si legume.

De-a lungul timpului hrana necesara supravietuirii putem spune ca si-a schimbat forma in functie de cum o dorim si cum o procesam, prin urmare, hrana este procesata si gatita diferit conform anumitor culturi, iar acest lucru este total normal. Asta poate sugera faptul ca tehnologia si creativitatea umana sunt intr-o continua dezvoltare. Cu toate acestea, cateodata uitam ca noi avem nevoie de hrana pentru a continua sa traim si continuam sa consumam diferite produse chiar daca nu avem neaparat nevoie de ele.

O intrebare comuna care ar trebui sa ne dea multora de gandit si pe care o vom analiza astazi este: Mancam ca sa traim sau traim ca sa mancam?

Dispunand de diferite tipuri de produse alimentare cu diferite arome, de multe ori uitam ca organismele noastre au nevoie de anumite tipuri de alimente bazate pe anumite proteine necesare vietii. Si deseori se intampla sa consumam alimente prea bogate in diferiti…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.