Atracţie sexuală prin vestimentaţie!

0

Este un domeniu mult neglijat de barbatii care vor sa evolueze in a deveni mai atractivi fata de sexul opus. Credinte, atitudini, tehnici , metode… foarte bune si folositoare. Dar de multe ori, felul cum te imbraci poate reprezenta o scurtatura si te poate scuti de mult efort in drumul tau de a deveni un barbat mai atractiv fata de sexul opus.

Unul dintre motivele pentru care unii barbati devin interesati de stil este acela de a atrage sexul opus. Am stat si m-am gandit putin la acest aspect…

In fond, motivul pentru care exista stilul este acela de a ne alege tinutele care ne avantajeaza. Dar o facem oare pentru noi sau si pentru a schimba felul cum suntem perceputi de ceilalti?

Intr-un sondaj pe care l-am condus, la care au participat 200 de oameni, la intrebarea “De ce te intereseaza capitolul stil vestimentar”, 64% au spus ca sunt mai increzatori in fortele proprii, 56 pentru ca se simt mai bine in pielea lor si 39% pentru ca vor sa le mearga mai bine cu fetele.

Probabil v-ati prins de faptul ca femeile sunt atente la detalii iar o tinuta bine pusa la punct poate face diferenta intre a o vedea sau nu la o cafea.

Exista de fapt mai multe nivele vizavi de tinute, in special atunci cand vrei sa creezi atractie sexuala.

In primul rand trebuie sa ai puse la punct lucrurile de baza. Indiferent ce tinute super-asortate ai avea, daca ai hainele rupte sau daca esti imbracat cu haine care nu iti vin bine, nu vei avea nici o sansa cu femeia respectiva.

Iata un…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.