Avantajele dietei cu hrișcă

0

O dietă corespunzătoare este soluția pentru o sănătate puternică. Nutriționiștii o recomandă și persoanelor care nu au probleme cu kilogramele în plus, ca modalitate de detox.

Dieta cu hrișcă poate fi urmată cu ușurință și nu are nevoie de pregătiri prea mare. În plus, este un regim deloc costisitor, pentru că nu ai nevoie să investești prea mulți bani. Semințele de hrișcă sunt foarte bune pentru organism și conțin iod, fosfor, potasiu, fier dar și multe vitamine.

Includerea de semințe de hrișcă în alimentația zilnică îți va transforma stilul de viață într-unul sănătos. Este indicată persoanelor ce au probleme din cauza tensiunii arteriale crescute, dar și celor cu boli de ficat. Hrișca este foarte bună și în dietele pentru slăbit, dar și în cele pentru detox.

Veți vedea că după câteva zile de consumat hrișcă, vă veți simți mult mai bine. Pentru că organismul va fi curățat, iar grație substanțelor nutrivite, părul și unghiile vor fi mult mai sănătoase și puternice. Aceste semințe bogate în fibre ajută și la înlesnirea procesului de îmbătrânire a pielii.

Această dietă se…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.