Balsamuri de curățare a tenului care vor transforma rutina banală de îngrijire într-o sesiune de spa

0

În ziua de azi, demachierea nu se mai rezumă doar la clasicul lapte demachiant sau apa micelară pe care cu toate o știm. Deja nu mai este un secret faptul că au apărut o serie de noi produse destinate demachierii tenului, precum uleiurile de demachiere dar și balsamurile pentru înlăturarea machiajului. Dacă ultimul termen nu îți este foarte familiar încă, te invit să faci cunoștință cu câteva astfel de produse și vei rămâne uimită.

e.l.f Cosmetics Holy Hidration! Balsam de curățare a machiajului

e.l.f Cosmetics Holy Hidration! Balsamul de curățare care „topește”  machiajul (10 lire) are totul în opinia mea. Formula este plină de acid hialuronic hidratant, ceramide și peptide, ceea ce îl face o opțiune ideală pentru toate tipurile de piele care nu vor înfunda porii. Formula ușoară se transformă într-o textură de lapte mătăsos odată ce se adaugă apă și, deși nu este parfumată, are un miros subtil. Cel mai bun lucru dintre toate, lasă pielea să se simtă incredibil de netedă.

Pixi Double Cleanse

Pixi Double Cleanse (24 lire) elimină presupunerile dublei curățare și, de asemenea, își face treaba foarte bine. Primul pas este un balsam demachiant (sau așa cum se mai numește, ulei solid de curățare), care conține un cocktail de uleiuri, inclusiv camellia, primula de seară și avocado pentru a topi machiajul.

Al doilea pas este o cremă de curățare ultrahidratantă care conține ingrediente precum…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.