Bărbații cu iubite cicălitoare au șanse mult mai mici de a face diabet

0

Mulți bărbați sunt de părere că nimic nu este mai enervant pe această lume decât o parteneră cicălitoare. Doar că, experiții americani îi vor contrazice fără rețineri. Savanții de peste Ocean au aflat că, femeile ce își bat în permanență partenerii la cap sunt chiar și motivul pentru care aceștia nu vor face diabet. Ca să ajungă la acest rezultat cu totul surprinzător pentru unii și amuzant pentru alții, oamenii de știință au analizat mai bine de o mie de cupluri din Statele Unite.

Femeile ce au un temperament mai irascibil sau vulcanic sunt mai mereu criticate pentru comportamentul lor față de partenerii de viață. Dar chiar și așa, această personalitate puternică a lor îi face pe bărbații cu care își împart viața să fie sănătoși.

Conform cercetătorilor din Statele Unite, iubitele cicălitoare pot ajuta la prevenirea apariției diabetului la bărbați.

Aproximativ 1.230 de cupluri din Statele Unite au participat la acest studiu extraordinat realizat de Universitatea Michigan State în colaborare cu Universitatea din Chicago.

Fiecare persoană care a participat a fost întrebată cum se simte în viața de cuplu. Mai clar, dacă se încrede în partener și mai ales, dacă se simte bătut la cap de către cel de lângă.

Rezultatele au uimit pe toată lumea. În vreme ce femeile cu parteneri calmi au prezentat un risc redus de apariție a diabetului, în privința bărbaților lucrurile au stat ceva mai diferit.

Astfel…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.