Bărbaţii şi accesoriile

0

Purtarea accesoriilor si adaptarea lor la un outfit ,  li se întamplă mai puţin frecvent bărbaţilor decât în cazul femeilor, de aceea  abilitatea bărbaţilor de a înţelege cum să le utilizeze e esenţială.

Acest articol examinează principalele tipuri de accesorii, de bijuterii, pe care bărbaţii le pot folosi, şi cel mai important, cum să le folosească într-un mod adecvat.

Un lucru pe care vreau să-l mentionez despre acest articol  este că preferinţele personale sunt cele care primează. Sunt atâtea tipuri de bijuterii şi accesorii pe lume încât am ales câteva care mi se par mai reprezentative.

În lumea modei circulă expresia ´´less is more´´. Este sloganul perfect atunci când vine vorba de accesorii masculine. Minimalismul este cheia. Minimalismul îţi oferă o imagine de clasă şi sofisticare.

Chiar dacă alegerea unor accesorii nu pare un lucru dificil, majoritatea bărbaţilor greşesc. Bijuteriile pe care le aleg trebuie să completeze ţinuta, nu să o copleşească.

Dezvoltarea unui bun simţ estetic în privinţa alegerii accesoriilor este esenţială, dar prima dată, să aruncăm o privire la diferitele tipuri de accesorii şi bijuterii, şi la descrierea funcţiei acestora.

Ceasul

Funcţia de bază a ceasurilor  este accea de a indica timpul, dar atunci când te îmbraci formal, ceasul transmite mai mult decât atât.

Un ceas poate complimenta subtil un outfit şi poate adăuga clasă unei apariţii. Cele mai potrivite…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.