Conceptul de beauty intre trecut si viitor

0

Interdependenta dintre frumos si ideal creaza conceptul de beauty. Dar ce ne face sa fim ideali? Frumosul, dar cum putem fi frumosi fara a sti ce inseamna de fapt conceptul de beauty?

Neclintit, dintotdeauna, conceptul de beauty ne-a dus cu gandul la felul cum era vazuta frumusetea si idelurile culturale, din cultura am invatat sa definim adevarata arta a frumusetii. Iar prin ritualurile de frumusete sa regasim viziunea asupra tehnicilor de ritual.

Estetica si „vechile obiceiuri” reprezentate prin tehnicile ritualului de frumusete

In prezent, cele mai recente studii modeleaza o noua realitate a frumusetii bazata, atat pe descoperiri evolutive, cat si biologice. Cateva aspecte legate de conceptul de beauty se axeaza pe inovatie, stil si frumusete. Astfel ca noile inovatii in materie de frumusete se adapteaza la practicile actuale, mai precis la ritualurile de igiena si infrumusetare.

Piata de cosmetice se afla in plina desfasurare iar standardele de frumusete variaza de la o cultura la alta. De altfel, tot mai multe femei apeleaza la numeroase ritualuri de frumusete periculoase, injectandu-si toxine pentru a elimina ridurile si liniile de expresie, isi fac liposcutii pentru a scapa de grasimea nedorita, isi trec curent galvanic prin piele, ori fie isi fac operatii sub anestezie pentru un face-lift.

Cu toate acestea, oricum ar fi ea spusa, istoria beauty are tendinta de a se repeta prin vechile obiceiuri din trecut pe care stramosii nostri obisnuiau sa le foloseasca in materie de secrete de frumusete.  Altfel spus, intotdeauna vom avea tendinta de a redescoperi si de a reinterpreta retetele de frumusete. Iar ceea ce ne dorim este ca prin articolele noastre legate de frumusete sa atragem atentia spre clienti, spre a furniza o informatie sanatoasa si detaliata.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.