De ce sa folosim o masca de par?

0

Masca de par are rolul de a hidrata, la fel ca si balsamul, insa are o actiune mai intensa, de aceea face parte din categoria tratamentelor pentru par. O masca de par are ingrediente mai puternice si in cantitati mai mari in comparatie cu balsamul de par. Masca de par nu numai ca hidrateaza si descurca parul, insa il hraneste in profunzime si il trateaza daca este necesar. Masca de par se poate achizitiona din comert,dar la fel de bine se poate prepara acasa din ingrediente naturale.Frecventa folosirii mastii de par este  o data pe saptamana.

Starea noastra de sanatate este reflectata si de par, deci este nevoie de o ingrijire adecvata pentru a avea o podoaba capilara frumoasa si stralucitoare. Pentru a putea obtine rezultatele dorite e important sa oferi parului tau ceea ce are nevoie in functie de tipul lui, altfel s-ar putea sa faci mai mult rau decat bine.

De ce totusi exista o reticenta in folosirea mastilor de par? Motivul? Ne este teama ca ne va ingrasa parul sau ca il va incarca prea tare, insa specialistii sunt de parere ca, atunci cand mizezi pe produsele potrivite, masca de par chiar poate deveni acel miracol de frumusete de care ai nevoie.

Printre cele mai importante beneficii ale unei masti de par, trebuie mentionat:

  • are capacitatea de a reconditiona cuticula in profunzime.
  • reda stralucirea demult visata.
  • sustine cresterea firului
  • prelungeste rezistenta culorii.
  • e ideala pentru a reda frumusetea parului decolorat.
  • are grija de buclele tale. O masca de par usoara si totusi ultra hidratanta e tot ce are nevoie.
  • iti lasa podoaba capilara neteda si matasoasa.

Concluzia? Nu lipsesc deloc argumentele pentru a incepe sa folosesti masti pentru par!

Ai grija de starea podoabei tale capilare si ea te va rasplati, fiind mai frumoasa ca niciodata!

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.