Ingrijirea si stilizarea sprancenelor

0

Sprancenele reprezinta printre cele mai importante parti ale fetei, astfel incat ingrijirea acestora este extrem de importanta. Modul in care ele sunt pensate sau aranjate poate schimba intreaga fizionomie si, de aceea, trebuie sa stii cum anume le poti ingriji corect.

Alege cu grija persoana la care te pensezi

Principalul pas catre niste sprancene potrivite este pensatul. Fie ca alegi sa mergi la salon pentru a te pensa, la o cunostinta sau chiar sa faci tu acest lucru singura acasa, este bine sa ai in vedere anumite aspecte dupa care ar trebui sa se ghideze procesul de pensare a sprancenelor.

Sprancenele trebuie sa ofere o armonie chipului tau, iar forma lor este foarte importanta. Spre exemplu, niste sprancene arcuite si exagerat de subtiri te pot face sa pari incruntata, in timp ce sprancenele mai drepte si mai pline iti pot oferi mai multa luminozitate.

De asemenea, sprancenele nu trebuie pensate la intervale scurte de timp! Daca vei fi pensata asa cum trebuie, forma acestora poate rezista intre 4 si 6 saptamani.

 

Machiaza-le intr-o nuanta care sa te avantajeze

Nu multe persoane au norocul de a avea sprancene dese si pline astfel incat sa nu fie nevoie sa acopere anumite goluri sau sa se ajute de produsele de machiaj pentru a oferi un plus de expresivitate.

De aceea, in ultima vreme au aparut pe piata tot mai multe astfel de produse care te pot ajuta in machiajul sprancenelor – machiaj tip fard, geluri, creioane etc. Tu nu trebuie decat sa gasesti nuanta care sa ti se potriveasca. Fii insa atenta, nuanta in care alegi sa iti machiez sprancenele nu trebuie sa fie potrivita cu nuanta parului tau, ci cu cea a tenului!

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.