Beneficiile ceaiului de scorțișoară pentru organism

0

Aroma îmbietoare a scorțișoarei ne induce gustul deosebit și dulce al preparatelor realizate cu acest condiment. Ei bine, puține sunt persoanele care știu faptul că, scorțișoara reprezintă un condiment foarte bun pentru infuzii de ceaiuri, deoarece, în afară de gustul deosebit, are o multitudine de proprietăți benefice pentru organism.

Ceaiul de scorțișoară este obținut din scoarța arborelui de scorțișoară, care este rulat în formă de batoane în momentul în care este uscat, de aici și mult renumita formă a batoanelor de scorțișoară din magazine. Aceste batoane se pot adăuga direct în apă pentru infuzie, sau se pot măcina și adăuga în săculeți cu ceai, tot pentru infuzie.

  1. Care sunt cele mai importante beneficii ale scorțișoarei pentru organism

Ceaiul de scorțișoară conține din plin antioxidanți benefici pentru sănătatea organismului. Antioxidanții au rol protectiv în procesul de oxidare cauzat de radicalii liberi. Scorțișoara conține, din plin, polifenoli, o grupă de antioxidanți care se află și în cuișoare sau în oregano. În plus, consumul de scorțișoară ne ajută și pentru puterea…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.