Beneficiile neașteptate ale unei nunți în natură

0

Nu este un secret faptul că a fi în natură este o parte integrantă a ceea ce înseamnă să fii om. Intuiția ne spune că natura este benefică pentru bunăstarea noastră fizică și psihică, sănătatea și fericirea noastră. Există dovezi științifice ample pentru a susține această intuiție. Cercetările sugerează că natura ne face mai fericiți, mai sănătoși și chiar mai creativi. Știm că expunerea la natură promovează vindecarea, scade depresia și îmbunătățește bunăstarea psihică în general.

Timpul în natură ajută la întărirea legăturii dintre doi oameni care doresc să-și unească destinul. Iată care sunt beneficiile neașteptate ale unei nunți în natură.

Natura reduce stresul și anxietatea

S-a demonstrat că simpla privire a peisajelor naturale reduce stresul și anxietatea. Cu toate acestea, are și avantaje suplimentare. Gândiți-vă cum vă simțiți după ce ați vizionat un nou film. Puțin amețiți? Poate, dezorientați? Orice altceva decât conectați. Acum gândiți-vă la cum vă simțiți după o zi petrecută în pădure sau pe apă, într-o barcă. Simțiți că ați întinerit, că v-ați limpezit mintea, că v-ați reîncărcat bateriile, nu?

Deși scăpați un pic de stres și anxietate, gândindu-vă la cea mai frumoasă zi din viața voastră, viața în sine este o sursă de stres și anxietate. Faceți-vă o favoare, reduceți-le pe cele din ziua nunții voastre, bucurați-vă de dragostea voastră în aer liber. Și cât sunteți acolo, lăsați-vă absorbiți de toată frumusețea.

Natura facilitează încrederea, cooperarea și generozitatea

Mediile naturale pot oferi provocări neașteptate. Pentru a face față acestor provocări este nevoie de comunicare și cooperare. Și îndeplinirea cu succes a acestor provocări va întări legătura dintre voi, dar și încrederea. Toate aceste elemente sunt importante într-o uniune sănătoasă și pentru întărirea legăturii sociale. Într-un fel, natura vă ajută să vă pregătiți pentru provocările care apar inevitabil într-o relație conjugală.

Natura crește apropierea

Natura crește emoțiile pozitive care sunt necesare pentru a vă apropia mai mult unul de altul, reducând barierele dintre unul și celălalt. Spargerea barierelor voastre emoționale vă permite să le împărtășiți celorlalți experiența voastră.

Natura încetinește timpul și vă trezește toate simțurile

Natura crește starea voastră de alertă, făcându-vă conștienți de ceea ce trăiți. Când vă veți afla în natură, vi se vor trezi toate simțurile. Privind natura, veți deveni conștienți de sunete și de tot ceea ce se întâmplă. De exemplu, veți deveni conștienți de sunetul vântului de printre copaci și, în același timp, veți putea simți cum o pală de vânt vă mângâie fața.

În timp ce aceste simțuri sunt active, lobul frontal este dezactivat. Această dezactivare permite efectuarea unui fel de resetare. Bateriile voastre se reîncărcă și lipsa de atenție din mediul urban complex dispare, având posibilitatea de a vă focusa mai mult asupra nunții.

În esență, natura vă face să vă simțiți zen. Nu veți mai fi distrați, având șansa să vă concentrați unul asupra celuilalt.

Natura ca poțiune de dragoste?

Solul conține o bacterie numită Mycobacterium vaccae, care la șoareci (și probabil și la om) are ca rezultat eliberarea de serotonină, un neurotransmițător cunoscut pentru rolul său în menținerea stării de spirit pozitive și eliminarea depresiei.

V-ați dori să aveți parte de o nuntă în natură având în vedere aceste avantaje? Vă dăm un pont. Apelați la o firmă de evenimente Buftea.

Buftea Events vă poate organiza o nuntă de vis în mijlocul naturii, într-o sală situată pe pontonul lacului Buftea. Domul, una din locațiile de basm care vă poate fi pusă la dispoziție, vă va ține departe de agitația din viața cotidiană, într-o lume de poveste. În acest cadru puteți sărbători uniunea voastră într-o atmosferă romantică de neuitat.  Nu mai ezitați, bucurați-vă de tot ceea ce experții în organizarea de evenimente speciale vă pot oferi.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.