Beyoncé lansează unul dintre cele mai incredibile look-uri de până acum în noul videoclip Ivy Park

0

Beyoncé aproape a rupt internetul vineri când a lansat un promo de două minute pentru noua sa colecție Ivy Park.

Alăturată în clipul incredibil de Hailey Bieber și rapperul Gucci Mane, cântăreața iconică a debutat unele dintre cele mai impresionante look-uri de până acum.

Mama a trei copii, în vârstă de 39 de ani, a tachinat câteva dintre costumele viitoare din linia Icy Park, care va fi disponibilă pentru cumpărături pe 19 februarie, și am fost în mod special aruncați în altă lume a cântăreței Drunk in Love care a purtat o cască sclipitoare cu un parker reflectorizant din următoarea colecție.

Amplasat printre munți acoperiți de zăpadă, videoclipul prezintă flash-uri de paltoane lungi din shearling, blaturi stropite cu graffiti și jachete puffer cu o strălucire înaltă. Alte piese deosebite au inclus o jachetă puffer cu ștampilă cu cuvintele Ivy Park și jambiere roz mulate pe piele și un top asortat.

Inutil să spunem că Beyoncé’s a fost inundată de comentariile fanilor entuziasmați, dintre care unele includeau:

„Ia-mi toți banii”, „Da!” și „Este perfect”.

Mulți utilizatori de social media au fost, de asemenea, obsedați de aspectul lui Hailey în campanie. Tânăra de 24 de ani și-a tratat propriii fani cu o scurtă privire asupra ținutelor sale înainte de lansarea oficială a trailerului, postând fotografii cu ea într-o rochie albastră din latex din colecția de vineri.

Picioarele tonifiate ale lui…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.