Blugii Spanx’s Ultra-Flattering Jeans au fost în stoc epuizat timp de luni întregi, dar acum s-au reîntors în forță. Iată de ce trebuie să îi cumperi

0

TikTok s-ar putea să fi considerat blugi skinny vechi și învechiți, dar având în vedere popularitatea unei anumite perechi de denim stretch ultra-flattering, ne-ar plăcea să gândim altfel.

Skinny jeans sunt printre cei mai ușor de purtat. Simplu spus, silueta subțire va fi întotdeauna la modă, cel puțin într-o anumită capacitate, iar dacă sunteți în căutarea unei perechi simple, elegante, confortabile, care vă ridică fundul, Ankle Skinny Jeans de la Spanx vă vor ajuta.

În mod clar, există ceva atrăgător la acești blugi skinny. Iubiții pantaloni s-au vândut în total în patru tranșe, potrivit mărcii. Mai mult, nu au mai fost disponibile pentru cumpărături din noiembrie și, deși Spanx nu avea o listă de așteptare pentru ei, am paria că, dacă ar exista una, ar fi în mii. Acum, când s-au întors în sfârșit, vă sfătuim să luați o pereche cât mai curând posibil, pentru că s vor vinde cu siguranță a cincea oară.

Alți blugi skinny se pot simți prea strânși, dar acești blugi Spanx combină acea potrivire elegantă și măgulitoare cu confortul perechii tale preferate de pantaloni, o formulă care le face skinny jeanșii visurilor tale. Nu este de mirare că sunt atât de populari atât în ​​rândul oamenilor obișnuiți, cât și al celebrităților. Potrivit mărcii, supermodelul Ashley Graham, Jenna Bush, Erin Andrews și Tori Spelling sunt toți fanii acestor ankle skinny ultra flattering jeans.

Acești blugi…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.