Blush-ul revine la modă, cu modalități de a-l adapta la purtarea măștii

0

Poate fi o surpriză să aflăm că fardul de obraz, un articol de machiaj asociat mult timp cu glamourul în stilul anilor 1980, este pregătit să revină. În timp ce rujul sau conturul nu pot fi văzute sub măștile noastre și purtarea a prea mult machiaj pentru ochi se simte ca un efort prea mare, fardul de obraz devine machiajul eroului care poate adăuga o culoare aparte pe față.

Luminează-ți tenul

Atunci când este utilizat strategic, fardul de obraz poate infuza căldură în orice ten, un impuls foarte necesar atunci când sunteți în interior de câteva luni. „Puteți adăuga luminozitate instantă adăugând atingeri de corali și roz”, spune Barnes.

Fii retro

Odată cu purtarea măștii, fardul s-a deplasat în sus, deasupra liniei măștii, mai aproape de ochi și pe vârfurile pomeților. „Vechiul mod în care o făceam a devenit din nou, nou”, spune make-up artistul Sandy Linter, care a scris cartea Disco Beauty și a făcut machiajul pentru Diana Ross, Jerry Hall și Jackie O. „Trebuie să urce spre pomeți și apoi se leagănă ca o formă de C în tâmple. Asigurați-vă că îl blenduiți, astfel încât să nu pară atât de evident. ”

Optează pentru teme monocromatice

O altă atingere modernă pentru cei care nu sunt contrariul fardului de obraz: alege-ți fardul de obraz și coordonează restul machiajului. „Alegeți orice culoare aveți și faceți fardul de obraz și orice altceva să se potrivească”, spune Hughes, care…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.