Când este indicat să spălăm așternuturile de pe pat

0

Când trebuie să spălăm așternuturile? Sunt puține persoane care știu care este momentul în care trebuie schimbate așternuturile și cearșafurile.

Când este indicat să spălăm așternuturile. Așadar, oamenii de știință ne-au oferit răspunsul la această întrebare și au spus exact când este momentul potrivit de a schimba așternuturile pe care dormi. Poate ai impresia că deții o conduită exemplară legat de igienă, însă află că nu este mereu așa.

Când este indicat să spălăm așternuturile. Ce spun experții despre igienă

Nenumărate persoane s-au obișnuit să facă duș sau baie, apoi să se îmbrace în pijamale și să se culce, crezând că este perfectă rutina lor de igienă. Este oare așa sau nu?

Zi de zi, organismul nostru elimină cantități mari de uleiuri, transpirație, piele moartă, dar și bacterii combinate cu praf și microbi. Dacă stai în pat între 49 și 63 de ore pe săptămână, cu siguranță așternuturile vor depozita impuritățile menționate mai sus.

Când este indicat să speli așternuturile. Ce sugerează medicii

Când este indicat să speli așternuturile. Medicul Lisa Ackerley detaliază ce trebuie să faci pentru a avea o igienă corespunzătoare.

”Gândește-te la toate lucrurile pe care le faci în pat. Lăsând la o parte faptul că este locul în care dormi, poate funcționa ca spațiul în care ai biroul acasă, locul în care îți bei ceaiul sau mănânci prânzul. Poate fi patul unei pisici…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.