Cardi B spune că se simte „foarte confidentă” după ce a făcut o intervenție chirurgicală plastică: „Mă simt justificată”

0

Cardi B nu s-a ferit niciodată să discute despre experiențele ei de chirurgie plastică. Și chiar dacă oamenii pot avea păreri diferite despre procedurile ei cosmetice, rapperița spune că îmbunătățirile o fac să se simtă cea mai încrezătoare în ea.

„Ei bine, eu sunt din New York, nu? Și New York este un melting pot, mai ales în cazul în care am crescut în Bronx. Eram foarte slabă când eram mai tânăr, iar în Bronx, este despre a fi voluptoasă și a avea fundul mare așa că băieții tineri ar spune:

„Uită-te la fundul tău plat. Nu ai niciun fel de … Și m-ar face să mă simt atât de urâtă și nedezvoltată „, a spus Cardi într-o conversație intimă cu Mariah Carey pentru povestea ei de copertă Interviu.

Când Cardi a ajuns să aibă vârsta suficientă pentru a lucra ca dansatoare într-un club de striptease, și-a folosit câștigurile pentru a obține implanturi mamare, care a fost primul pas spre a uita de nesiguranțele ei.

„Când aveam 18 ani și am devenit dansatoare, aveam destui bani ca să-mi permit să îmi pun sâni, așa că orice nesiguranță pe care o simțeam despre sânii mei dispăruse”, a spus ea.

Dar până la vârsta de 20 de ani, îmbunătățirea fundului ei a devenit următoarea prioritate.

„Când aveam 20 de ani, m-am dus la clubul de strip-uri urbane, iar în cluburile de strip-uri urbane, trebuia să ai un fund mare. Așa că m-am simțit nesigură în legătură cu asta. M-a întors înapoi la…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.