Care este cel mai potrivit machiaj pentru ochii căprui

0

Dacă te numeri printre femeile cu ochi căprui, ar trebui să te bucuri. Cu toate că sunt cei mai întâlniți, sunt de altfel și cel mai ușor de evidențiat. Ochii căprui emană mister, atracție și sensibilitate. Ca să atrageți atenția asupra frumuseții naturale a ochilor dvs. căprui, nu va trebui să vă chinuiți prea mult. Nu aveți nevoie decât de un machiaj realizat corespunzător. Află și tu acum, cum se face un machiaj pentru ochii căprui.

Make-up artiștii pot să își arate toate ideile prin jocuri de culori la adresa acestui tip de ochi. Se vor folosi astfel de diferite culori, de umbre și de tuș. În acest fel vor reuși să scoată în evidență expresivitatea persoanelor cu ochi căprui.

Care sunt fardurile potrivite pentru ochii căprui

Intensitatea acestor culori de ochi poate diferi, la fel ca în cazul oricărei alte culori de ochi. Având în vedere acest lucru, vei afla ce culori poți alege pentru fardurile de pleoape, pentru diferite ocazii din viața ta.

Dacă ai ochi căprui-deschis, atunci cele mai potrivite farduri pentru tine sunt nuanțele de maro, roz pal sau piersică. Acestea vor reuși întotdeauna să pună cel mai bine în evidență frumusețea ochilor tăi. În plus, este esențial să nu te apropii de culorile de fard intense.

Dacă ochii tăi sunt semi-căprui și vrei să îi scoți frumos în evidență, atunci vei folosi nuanțe verzi, bronz strălucitor și/sau nuanțe de mov. Dacă ești fană a culorilor metalice, atunci poți încerca nuanțele de bronz.

Femeile cu ochi căprui închis pot opta pentru farduri intense de mov, de verde și de maro.

Tot pentru această culoare se poate aplica și un creion în nuanță neagră, însă doar dacă fardurile folosite pentru machiaj sunt închise.

De asemenea, femeile cu ochii căprui pot folosi în orice moment eyeliner-ul. Cel mai indicat este negru, însă tu poți să jonglezi cu culorile așa cum dorești.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.