Care este cel mai potrivit ruj pentru ochii verzi

0

Rujul este o piesă componentă din trusa de machiaj a femeilor. În schimb, culoarea pe care alegi să o aplici pe buze este extrem de importantă, deoarece rujul îți va scoate în evidență personalitatea și mai ales, îți va lumina fața. În schimb, atunci când alegi un ruj, trebuie să ții cont și de culoarea ochilor.

Una dintre cele mai întâlnite greșeli pe care le fac femeile atunci când își achiziționează un ruj, este că nu aleg nuanța potrivită. Este important să ai în vedere atât culoarea tenului dar și a părului. În plus, trebuie să cunoști câteva reguli ușoare despre cum îți poți scoate în evidență ochii doar folosind un ruj potrivit. Dar cum alegem nuanțele potrivite de rujuri pentru ochii verzi?

1. Maro sau roșu-oranj

Femeilor cu ochi verzi li se potrivesc rujurile în nuanțe de maro sau roșu-oranj. Atunci când nu ești machiată, încearcă aceste nuanțe de rujuri. Dacă culoarea îți va lumina și îți va evidenția fața, este clar că este potrivită pentru tine.

2. O culoare mai intensă se obține din mai multe straturi

Dacă îți dorești să ai o culoare mai intensă și care să dureze mai mult, după ce ai aplicat rujul, aplica un șervețel peste buze, iar mai apoi aplică un strat nou. Șervețelul va înlătura excesul de ruj și de uleiuri. În acest fel, buzele tale vor avea mai mult volum și vor deveni mai senzuale.

 

3. Rujurile pentru ochii verzi se aplică cu pensula

Folosește-te de o pensulă pentru a aplica rujul. Începe din centrul buzelor în spre exterior, pentru a nu încărca prea mult colțurile, cu culoare. În plus, trebuie să utilizezi vârful pensulei pentru a evidenția liniile buzelor în colțuri dar și unde sunt arcuite acestea.

4. Utilizează un creion de buze

Dacă îți dorești ca buzele tale să arate fără cusur, este recomandat să utilizezi creionul contur. În schimb, este esențial să urmezi linia naturală a buzelor și să încerci o nuanță cât mai apropiată de cea a rujului. Prin intermediul creionului, buzele tale vor avea un aspect rafinat, iar rujul nu se va întinde.

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.