Care este diferența dintre BB cream și CC cream și pentru ce le folosim

0

BB sau CC cream. Nu, nu înseamnă un nou alfabet, ci mai degrabă un alfabet al cosmeticelor. Află acum care sunt diferențele dintre cele două și care este rolul fiecăreia dintre aceste creme renumite.

Dacă nu ești tocmai o persoană înnebunită după produse de îngrijire și make-up, poate că aceste produse reprezintă unul și același lucru pentru tine, doar că, de fapt, lucrurile stau cu totul altfel. Fiecare cremă are un rol anume și este benefică pentru o anumită problemă a tenului, fiind produsul ideal în momentele în care îți dorești să ai parte de un machiaj cât mai natural.

BB Cream

Ce este?

BB vine de la denumirea Beauty Balm, adică balsam de înfrumusețare. A început să devină foarte popular în Coreea, după care a devenit un produs iubit în toată lumea, fiind indicat pentru foarte multe situații.

Ce face el

BB Cream reprezintă o cremă ușoară, care oferă puțin mai multă acoperire comparativ cu o cremă simplă. Contribuie la hidratarea pielii, conține factor de protecție solară, iar aspectul final este influențat de firma pe care o alegi. De obicei, BB cream-ul oferă o acoperire mică spre medie și, comparând cu CC cream, această cremă este cea mai ușoară. Din acest motiv, este indicat de obicei un ten tânăr, fără diverse imperfecțiuni.

Cum se utilizează

Aplică o cantitate redusă de BB crema pe burețelul tău de machiaj sau pe degetele spălate și dezinfectate în prealabil și întinde-l foarte…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.