Care este diferența dintre lapte de cocos și apă de cocos

0

Cu toții știm ce este nuca de cocos, acel super fruct extrem de sănătos. În interiorul acesteia se regăsește și apa de cocos, care se află în aceasta înainte să fie complet coaptă și uscată. În schimb, laptele de cocos este obținut prin presarea miezului cât mai copt.

Cel dintâi este unul dintre cele mai benefice lichide pentru hidratarea organismului, iar cel de-al doilea ingredient, este cel mai bun soi de lapte de origine vegetală, nemaipomenit pentru energizarea organismului.

Cum se formează apa de cocos

Apa de cocos este regăsită în nuca de cocos în mod natural, din primele stadii de dezvoltare. O nucă trebuie să ajungă la 7 luni pentru a avea cantitatea necesară de apă de cocos. Dacă nuca nu a fost spartă sau crăpată, ori găurită de insecte, apa din interiorul acesteia este sterilă și bogată în nutrienți extraordinari.

Anumiți medici susțin că apa de cocos se poate compara cu plasma din sângele nostru. De asemenea, au fost realizate experimente în care a fost administrată intravenos unor copii bolnavi, fără să existe efecte adverse, ba din contră. Însă apa de cocos trebuie mai întâi filtrată…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.