Care este secretul longevității și frumuseții femeilor din Japonia

0

Japonezii se află în fruntea topului în ceea ce privește speranța de viață. De asemenea, Țara Soarelui Răsare se poate bucura și de faptul că numără cel mai mic de cazuri de obezitate din lume, și anume doar 3,5% din populație.

Foarte multe persoane se întreabă care este secretul longevității, aspectului tânăr dar și a trupului suplu și sănătos de care se bucură japonezii. Aparent, aceștia nu se abat de la câteva reguli pe care le respectă cu prețul vieții.

  1. Nu consumă desert

Japonezii țin să încheie o masă cu un fruct sau un ceai verde, în loc de o prăjitură plină de zahăr. Dulciurile le consumă, de obicei, la o altă masă, după-amiaza, alături de o cafea, iar porțiile sunt cu mult mai mici decât în Occident.

Japonezii consumă de regulă, 48,8 g de zahăr pe zi, în timp de britanicii de exemplu, consumă 100,4 g zilnic, potrivit datelor FAO.

  1. Algele marine

Acestea au o cantitate mare de antioxidanți, ce pot ajuta la pierderea în greutate. Oamenii de știință din cadrul Universității Newcastle au demonstrat că alginatul, un compus din alge,împiedică în mare măsură absorbția grăsimilor…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.