Care este secretul unui mariaj fericit, din punctul de vedere al bărbaților

0

Un sondaj efectuat pe reddit.com dezvăluie care sunt părerile bărbaților căsătoriți în ceea ce privește un mariaj reușit. Aceștia povestesc, din propria lor experiență, care sunt „secretele” care i-au ajutat să aibă o relație de lungă durată. Chiar dacă este un subiect mai discutat de către femei comparativ cu bărbații, misterul unei căsnicii fericite este de multe ori puse de către societate în spatele femeii.

Aceasta trebuie să arate dovadă de iubire, gingășie și înțelegere față de partener. Doar că, în mod surprinzător sau nu, întrebarea a început să apară și în rândul bărbaților. Așa s-a întâmplat că unul dintre chestionarele site-ului Reddit să conțină această întrebare: „Care este secretul unui mariaj de lungă durată?” Iar bărbații au oferit răspunsuri, încercând să dea sfaturile cele mai bune despre cum au reușit să aibă o căsnicie fericită:

„Certaţi-vă pentru a ajunge la o soluţie, nu pentru a avea dreptate“

Ideea unei discuții în contradictoriu cu soția nu este aceea de a arăta că aveți dreptate. Scopul este rezolvarea problemei prin aflarea unei soluții care să poată fi aprobată de ambii parteneri, susține unul dintre utilizatorii site-ului.

„Nu dezvoltaţi dependenţe unul faţă de celălalt“

Cele mai închegate relații sunt acelea între doi parteneri care se simt efectiv independenți, puternici și fericiți pe cont propriu. Nu începe să devii dependent…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.