Care sunt cauzele durerilor de sâni

0

O simplă durere la nivelul sânilor te poate duce imediat cu gândul la necruțătorul cancer mamar. Din fericire însă, în majoritatea cazurilor, cauzele durerilor de sâni sunt cu totul altele. Dacă te confrunți și tu cu dureri de sâni, află care pot fi cauzele dar și cum să te tratezi corespunzător atunci când ai acest simptom.

Chit că este o durere de sân ascuțită sau surdă, continuă sau intermitentă, ori o senzație ușoară de tensiune, simptomele te îngrijorează deoarece te duc imediat cu gândul la cancer. Cu toate acestea, nu este nevoie să te sperii, deoarece, în general, cancerul de sân nu doare, acesta fiind și motivul pentru care deseori este descoperit mult prea târziu.

Chiar și așa, trebuie să știi care pot fi cauzele unei dureri de sâni:

1. Sindromul premenstrual

Pentru anumite femei, durerile de sâni sunt ciclice, adică apar din lună în lună, ca parte din sindromul premenstrual. Hormonii sunt vinovați pentru acest lucru, însă nu se știe de ce anumite femei au această problemă, iar altele nu. Cum îți dai seama de durerile de sâni ciclice? Acestea se manifestă ca o durere surdă sau doar o…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.