Care sunt secretele frumuseții femeilor din China. Află cum poți arăta de 20 ani pentru un timp îndelungat

0

Este binecunoscut faptul că femeile din China sunt extrem de frumoase chiar și la vârste înaintate. Cu toate astea, cultura lor chineză spune că o femeie care este frumoasă combină aspectul fizic cu frumusețea interioară, adică sufletul. Chinezoaicele nu își arată niciodată vârsta și probabil toate femeile se întreabă cum. Acum este momentul să descoperi câteva dintre secretele chinezoaicelor de a se păstra ca la 20 de ani chiar dacă au 40.

  1. Hidratarea intensă. Dacă ar fi să aleagă dintre toate alimentele, băuturile din lume și apa, ele vor alege fără doar și poate apa. În China, nu există loc public în care să nu existe aprovizionare cu apă. Chinezoaicele beau foarte multă apă zilnic, ceea ce le menține pielea hidratată.
  2. Nu se expun razelor solare. Femeile din China au o mare pasiune pentru pielea lor dar mai ales pentru culoarea acesteia. Chinezoaicele folosesc multe soluții împotriva razelor solare pentru a preveni îmbătrânirea. În trecut, pielea albă reprezenta un statut social ridicat.
  3. Beau lichide peste lichide. Am precizat mai sus că femeile din China consumă foarte multă apă. Dar pe lângă apă, ele beau și foarte mult ceai. Specialiști în domeniu spun că cele mai potrivite ceaiuri sunt: ceaiul roșu cu goji, ceaiul de iasomie și cel din flori de astralagus. Important este să nu adaugi lapte sau zahăr ca să beneficiezi de efectul ceaiurilor.
  4. Folosesc ale marine. Femeile din China mai au un secret. Chiar dacă nu pare o delicatesă, ei bine ele consumă alege marine. Indiferent de modul în care le prepară, chinezoaicele consumă alegele deoarece le absorb sarea în exces, grăbesc digestia și în plus, le oferă o senzație de sațietate pentru mai mult timp.
  5. Organizarea este punctul lor forte. În China, oamenii pun pe primul plan organizarea. Țin extrem de mult la odihnă și alimentație, întrucât după masa de prânz de cele mai multe ori aceștia se odihnesc câteva ore chiar dacă se află la locul de muncă.
  6. Nu se indispun vreodată. Chinezoaicele nu se vor enerva vreodată deoarece nu își doresc o față plină de riduri. Lipsa expresiilor faciale duc la o piele fermă și fără riduri.
  7. Nu mănâncă deserturi super calorice. Chinezii au alte obiceiuri în bucătărie față de noi inclusiv când vine vorba despre deserturi. Aceștia nu folosesc zahăr în deserturi și oricum, chinezii consumă desertul între felurile principale sau chiar separat.
  8. Utilizează produse de make-up naturale. Femeile din China au alte obiceiuri privind produsele de make-up. Acestea folosesc produse pe bază de ginseng, alge marine, plante medicinale și uleiuri esențiale. Totodată, chinezoaicele preferă mai degrabă un aspect natural al feței decât unul încărcat de machiaj.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.