Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

0

Ieri seară, 14 mai, a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a dat startul unei noi „competiții” acerbe între celebritățile de la Hollywood. Acestea s-au prezentat pe covorul roșu în ținute care mai de care mai originale și joviale.
Evenimentul a fost prezentat de actorul și regizorul francez Édouard Baer. Anul acesta, președintele juriului va fi producătorul de film mexican Alejandro González Iñárritu.
Gala serii trecute a fost deschisă de comedia „The Dead Don’t Die”, regizată de directorul american Jim Jarmusch. Festivalul a onorat-o pe Agnès Varda, producătoare de film de origine franceză, fotografia ei apărând pe posterul oficial al evenimentului.
Ce au purtat celebritățile în prima seară a
Festivalului de Film de la Cannes 2019
 
SELENA GOMEZ
Selena Gomez a optat pentru un look simplu, all-white, creație Louis Vuitton. Outfitul compus din două piese, o bustieră și o fustă lungă, ambele confecționate din același material, a fost accesorizat cu un superb colier cu diamante și o pereche clasică de sandale argintii. Pentru a scoate ținuta din anonimat, actrița în vârstă de 26 de ani a ales să poarte un ruj de un roșu intens.
Selena Gomez în Louis Vuitton, Festivalul de Film de la Cannes 2019
 
Citește și: Rochia Versace care a revoluționat moda și internetul
EVA LONGORIA
După o spectaculoasă revenire la greutatea dinaintea sarcinii, Eva Longoria a strălucit pe covorul roșu al evenimentului serii…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.