Ce au purtat celebritățile la gala „TIME 100” 2019

0

Ce au purtat celebritățile la Gala „TIME 100” 2019
Anul acesta, gala TIME 100 a avut loc pe 23 aprilie, la Centrul Lincoln din New York. Celebritățile și-au făcut apariția pe covorul roșu al evenimentului în ținute care mai de care mai sofisticate. Cele mai multe dintre ele au optat pentru rochii lungi, elegante, în nuanțe contrastante.
TIME 100 reprezintă un articol-listă, centrat pe câteva dintre persoanele care au condus la o schimbare pozitivă în anul precedent. Materialul jurnalistic este apoi urmat de o gală anuală dedicată câtorva dintre cele mai influente persoane despre care s-a „discutat” în paginile revistei americane Time. 
Citește și: Ce au purtat celebritățile la premiera internațională „Avengers: Endgame
Publicat pentru prima dată în anul 1999, ca rezultat al unei dezbateri între academicienii, politicienii și jurnaliștii americani ai vremii, lista a devenit un eveniment anual puternic mediatizat.
Lista finală este construită exclusiv de către editorii Time pe baza nominalizărilor din partea actualilor, dar și a foștilor scriitori ai revistei internaționale.
Articolul nu constă doar într-o simplă listă, ci reunește câteva dintre cele mai puternice atribute pozitive ale celebrităților menționate.
Iată ținutele noastre preferate:
Taylor Swift
Taylor Swift în J.Mendel, la Gala TIME 100 2019
 
Taylor Swift a optat pentru o rochie lungă, în nuanțe de roz-pudrat și galben, cu umerii dezgoliți…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.