Ce este dieta cu brânzeturi și cum o putem adapta alimentației noastre

0

Ești în căutarea curei de slăbire perfecte care să te ajute să scapi de kilogramele în plus? Mai întâi, trebuie să cunoști toți pașii prin care trebuie să îți pregătești organismul pentru a face față unei diete, iar mai apoi este absolut interzis să te înfometezi. Specialiștii în nutriție susțin că este una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac persoanele care vor să slăbească.

Andrei Haidar, gastroenterolog de profesie, spune în ce combinații trebuie să consumăm alimentele ca să nu acumulăm din nou țesut adipos, din momentul în care reușim să slăbim. Același specialist a și realizat o listă cu alimente ce sunt complet interzise chiar dacă te afli sau nu la dietă.

Evită cu orice preț să consumi aceste tipuri de alimente: dulciuri, alcool, sucuri carbogazoase, mezeluri/conserve, alune/nuci și produse de patiserie.

”Dieta trebuie să fie bazată pe un principiu. Să mâncăm mai  puţine calorii decât consumăm. Trebuie o dietă corectă, care să respecte şi să asigure toate principiile alimentare. Nu ne înfometăm, din contră. Trebuie să mănânci mai mult decât de obicei. Deci trei mese…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.