Ce recomandă nutriționiștii pentru a ne feri de viroze și gripă în sezonul rece

0

Sezonul virozelor și al gripei este în floare și nu doar atât, ci numărul acestor diagnostice crește alarmant de la zi la zi. Din acest motiv, autoritățile din România au decis să declare în mod oficial, epidemie de gripă. În această direcție, nutriționistul Cristi Mărgărit, face unele recomandări în ceea ce privește alimentația, ce ar putea ține la distanță gripa și răceala de noi.

1. Zahărul, este inamicul imunității și al sănătății

După ce a fost întrebat într-o emisiune tv, la Antena 1, care sunt alimentele indicate în perioada rece, pentru a ne îmbunătăți imunitatea organismului, nutriționistul Cristi Mărgărit a început prin a spune care sunt alimentele care de fapt ne scad imunitatea organismului, printre acestea, cel mai dăunător fiind zahărul, după care făina albă, alcoolul și în special prăjelile.

„Foarte important în sezonul rece este consumul proteinelor de calitate! De exemplu proteina care se găseşte în urdă, este o proteină cu valoarea biologică cea mai mare şi ridică imunitatea organismului,

Nu ar trebui să lipsească din alimentaţie pe timpul iernii alimentele cu efect…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.